INSTAPKLARE WONINGEN

Ga maar al lekker onderuit liggen... het leven kan beginnen! 

Jasmijnhof biedt nieuwbouwwoningen die volledig afgewerkt worden met kwalitatieve en duurzame materialen. Zo worden de ramen voorzien in aluminium met hoogrendementsbeglazing. En ook in de rest van de woning worden de laatste normen gehanteerd voor wat betreft de geluids- en thermische isolatie. Geen zorgen dus over verbouwingen, onvoorziene kosten en veel onderhoud. Met een nieuwbouwwoning weet u perfect wat u op het einde betaalt en komt u dus niet voor ongewenste verrassingen te staan.

 

WONINGEN MET 

EEN BEN-LABEL

Geniet van een lage energiefactuur en korting op uw onroerende voorheffing

Alle woningen hebben een BEN-label, wat staat voor bijna-energie-neutraal. Dit is een standaard voor nieuwbouw in Vlaanderen en Europa die pas in 2021 wordt ingevoerd! Het bijzondere aan BEN is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en de productie van warm water.

Deze extra maatregelen zorgen voor een zeer lage energiefactuur. Wie kiest voor een BEN-woning, kan bovendien een korting op de onroerende voorheffing aanvragen en bij sommige banken een extra voordelig BEN-Krediet verkrijgen.

Meer informatie?
www.energiesparen.be/BEN

 

VOOR IEDER WAT WILS

Profiteer van een ruim aanbod voor elk budget

Jasmijnhof biedt een ruime keuze in woningen en prijzen. Zo kan u opteren voor een rijwoning of een halfopen bebouwing met inpandige garage of met carport. Ook de percelen zijn zeer gevarieerd in oriëntatie en oppervlakte.  

 

GELIJKVLOERS

Een ruime leefruimte met open keuken en grote raampartijen

Op het gelijkvloers geniet u van een inkompartij met vestiaire, gastentoilet en een prachtige leefruimte met zicht op de tuin. De leefruimte biedt plaats voor een living, eetplaats en voorziet een volledig uitgeruste open keuken met kookeiland, afwasmachine en aansluitend een praktische berging. Dankzij de grote raampartijen geniet u van veel lichtinval en een maximale beleving van de tuin tot in uw woning. Een tuinberging en inpandige garage of carport bieden u een optimaal wooncomfort. 

 

VERDIEPING

3 of 4 slaapkamers, 

badkamer, douche en waskamer

Op de eerste verdieping bevinden zich 3  slaapkamers, een bureau, waskamer, toilet en badkamer.  Enkele woningen beschikken tevens over een douchekamer. De indeling kan u naar wens wijzigen. Zo kan u ervoor opteren om de bureau om te vormen tot een bijkomende slaapkamer.

 

EEN WONING OP UW MAAT

Pas de indeling & afwerking aan naar uw wensen

U kan opteren voor de volledige en kwaliteitsvolle standaardvoorziening inbegrepen in de aankoopprijs. Of u kan de woning helemaal aanpassen naar uw wensen wanneer u op plan koopt. In overleg met onze dienst klantenbegeleiding kan u de indeling, elektriciteitsplannen en materialen zelf uitkiezen. In de ruime showroom van onze leveranciers kan u de vloeren, badkamer en keuken uitkiezen die het beste bij uw smaak en budget passen.  

 

ZONNIGE TUIN

Beleef het buitengevoel tot in uw woning!

Elke woning beschikt over een mooie tuin met zuid-, oost- of west-oriëntatie. U geniet dus steeds van de zon in uw tuin! Dankzij de grote schuiframen profiteert u het hele jaar door van de avond- of ochtendzon die de woningen op een andere manier sfeervol inkleurt. 

 

CONTACT

CONTACT